Over mij

Mijn talent ligt in helder maken en perspectief geven. Door gebruik te maken van veel ervaring en vakkennis, maar vooral door goed te luisteren en te begrijpen wat er echt speelt. Op een prettige en veilige manier ben ik direct.

Ik heb veel ervaring binnen organisaties, zowel als professional en als leidinggevende. Daarnaast heb ik de afgelopen 25 jaar veel mensen gecoacht.

Ver voor de internet hype, begon ik aan een IT loopbaan bij banken en in de telecom sector. Na 10 jaar ervaring met computersystemen en het leiden van projecten koos ik rond mijn dertigste voor een loopbaan als coach en richtte ik me op de ontwikkeling van mensen en organisaties.

De afgelopen twintig jaar verdiepte ik mijn kennis en ervaring door opleidingen op post-hbo en master niveau, het begeleiden van leerprocessen in grote en kleine organisaties en vooral door de verhalen en belevenissen van duizenden deelnemers.

Door goed en vrij van oordeel te luisteren, met empathie en een brede kennis van psychologie,  management en organisatiekunde komt ik snel tot de kern.

Ik heb 15 jaar bij Van Harte en Lingsma als management en leiderschapstrainer. Mijn boek Leidmotief wordt als handboek in vele trainingen gebruikt.

Opleidingen :

Propadeuse Psychologie – UvA

Post hbo trainersopleiding – Schouten en Nelissen

Masterleergang leiderschap – Centre for Generative Leadership

Professionele Communicatie (3 jarige post hbo opleiding) – Phoenix opleidingen

Nationale Comenius Leergang – Comenius

Systemisch werken – Phoenix opleidingen

Professionele Begeleiding van Organisaties – Phoenix opleidingen