Véél ervaring

25 jaar leiderschap

500 organisaties

5000 mensen

Al meer dan 25 jaar begeleid ik Directieteams en Managementteams, coach ik directeuren, hoofdredacteuren, leidinggevenden en teamcoaches. Ik geef al die tijd het meest gevolgde MD-programma van Nederland. Ik leid trainers en coaches op en heb er ook leiding aan gegeven. Het versterken van persoonlijk en professioneel leiderschap is al ruim 25 jaar mijn kracht. Daarvan kunnen deelnemers van vele organisaties getuigen. En velen doen dat ook. In al die jaren is mijn kennis en ervaring omtrent leiderschapsontwikkeling nooit stil blijven staan.

Auteur: tjeerdbartlema

Tjeerd Bartlema is sinds 1998 Coach en Trainer in persoonlijk leiderschap. Hij publiceerde 2 boeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: